Sint 2.0

Afgelopen zondag vierden J en ik Sinterklaas met onze kinderen en aanhang.

De dochter en zoon van J hebben allebei verkering. Kyl is nog steeds vrijgezel, wat hij overigens prima vindt geloof ik, maar hij vond het wel prettig om iets omhanden te hebben:

‘Mam, waarom komen jullie het niet lekker bij mij vieren in Beverwijk’.

Ik zag geen enkel bezwaar en ook de andere leden van de door J zo gedoopte ‘Fam 2.0’ app vonden de Breestraat als ‘plaats delict’ geen enkel probleem. Wonder boven wonder vonden we ook nog een datum waarop zowel de dochter van J als Kyl niet hoefden te werken.

Sint was er dus lekker op tijd bij afgelopen zondag en had zich vooraf ook zeer grondig ingelezen zo bleek, want hij had kennelijk heel goed begrepen dat de grootste verbindende factor van fam 2.0 ‘spelletjes en quizzen’ waren.

De messen verschenen dus weldra naast de pepernoten blinkend geslepen op tafel, samen met het grote Sint-dobbelsteenspel en later de ‘30 seconds’.

Het werden een paar gezellige uurtjes.

Het was al lang geleden dat ik echt Sinterklaas gevierd had.

En ja, natuurlijk was het niet te vergelijken met hoe ik het van huis uit gewend was met vileine gedichtjes en absurde surprises.

Maar gezellig met de mesjes op tafel.

-Geslepen en al-

Strijdend op leven en dood om de bbq sausjes, het meest gewilde cadeau.

Sint 2.0

Het had wel wat🙂

Advertentie

8 gedachtes over “Sint 2.0

  1. O maar het dobbelspel is ook erg leuk hoor. Wij wisselen het feest altijd een beetje af al naar gelang er gelovige zijn of niet. En na een paar jaar surprises is dan weer het dobbelspel leuk als er even niet bij iedereen tijd is om surprises te maken. Het feest gáát gewoon om fijn samen iets leuks doen en dat is helemaal gelukt bij jullie, wij mogen morgen.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s