En ineens verscheen daar een nieuw paradijsje..

Mei 2021
Het is nog niet helemaal af, ik moet nog een stukje flagstones leggen op de bovenste trede naar het steegje toe, maar dat komt binnenkort nog wel. Ook moeten de pergola’s nog gesteld worden, de bouten afgeslepen en het dakje nog goed worden bevestigd.

Ik ben echt dolgelukkig met mijn nieuwe gezellige -en dit keer ook redelijk onderhoudsvrije!- tuintje😍 superlief dat J. daar voor mij zoveel tijd en liefde in heeft gestoken❤️

21 gedachtes over “En ineens verscheen daar een nieuw paradijsje..

 1. Het is héél erg mooi en gezellig geworden, doch ik ben geen voorstander van zoveel bestrating. De regen heeft het al moeilijk genoeg om in de bodem door te dringen in onze vaak grotendeels gebetonneerde/gestabiliseerde steden en tuinen.

  Like

  • Ja, ik begrijp je redenering, maar het is maar een lillig tuintje van 5×5. Zoveel kwaad kan dat vast niet. Misschien boren we nog wat gaten als de blokken niet afdoende zijn. Rechts is nog een bordertje van 3 bij 50 cm.
   Als ‘tegenprestatie’ hebben we wel een regenton aangeschaft.

   Geliked door 1 persoon

 2. Is inderdaad héél mooi gedaan én zoals men zegt, iets dat je zelf doet, is buiten het feit dat het altijd beter gedaan is, geeft het vast en zéker ook nog veel voldoening achteraf. Héél mooi.

  Geliked door 1 persoon

 3. Wat een leuke sfeertje heb je gecreëerd, een leuke buitenkamer! Nee geen tuin zou ik het noemen maar het formaat is eigenlijk niet meer dan flink terras dus dan is het kiezen voor tuin zonder terras of terras zonder tuin. Je hebt er in ieder geval binnen de mogelijkheden toch nog terras met groene oase van gemaakt, onwijs leuk gedaan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s