Dag met een ⭐️retje

Wat een heerlijke dag was het vandaag!

Ik kan zo ontzettend genieten van zo’n dagje rommelen. Heb allereerst de Hedera flink gesnoeid. De andere kant had ik een paar weken geleden al gedaan, moet eigenlijk nu alleen nog de buxus bollen.

Tussendoor nog gesproken met onze echtscheidingsadviseur. Was toch e.e.a. niet helemaal duidelijk, maar nu gaat hij ermee aan de slag. Hopelijk is het nu wel naar ons beider tevredenheid en kan de scheiding eindelijk echt in gang worden gezet.

Weet u waar ik trouwens van baal? Dat ik dan ook mijn handige, hele doodnormale, veelvoorkomende, goed verstaanbare -want zonder ‘erren’ – achternaam kwijt raak. Binnenkort wordt het dus weer spellen voor me. Kan er geloof ik wel voor kiezen Rems achternaam te houden maar dat gaat wat ver denk ik🤔 Soort van ehh…sponsoring of zo? Misschien is het wel een gat in de markt zoiets?Narda Aegon, Narda Alibaba?…Nah, geloof niet dat ze op mij zitten te wachten.

Gister mocht ik trouwens mijn A3 presenteren in een pitch voor de Lean Six sigma Orange belt. Was wel heel raar om weer achter zo’n katheder te staan. Nu gelukkig in gelukkiger omstandigheden, maar ik was er wel nerveus voor. Had daarom alles gewoon maar op papier gezet en voorgelezen. Hoewel ik zelf het idee had dat ik zowat uit m’n velletje trilde vond iedereen het een duidelijk verhaal en goed te verstaan.

Wel jammer dat het afgelopen is, de cursus dan, het project loopt door, we blijven immers continue verbeteren😇

Vind mezelf trouwens ook ondertussen wel weer klaar voor verbetering -in vele werkopzichten- dus ik heb een sollicitatiebrief gestuurd voor een interne secretaresse functie die mij heel erg leuk en afwisselend lijkt. Twee maanden geleden stond er al een soortgelijke functie op intranet, maar toen durfde ik vanwege mijn onzekere privé omstandigheden niet te solliciteren. Achteraf toch wel spijt van gehad, dus nu tòch een brief gestuurd. Wat is / biedt tegenwoordig nog zekerheid in het leven hé?

Met Kyl gaat het ook goed. Hij was maandag en dinsdag op een of andere beurs 🍷🍹🍸🍺🥤🍻in het Westerpark of zo waar hij vrijkaarten voor had, keihard aan ‘het werk’ dus. Vorige week moest ie al samen met de hotelmanager naar Loods 5 en Intr.atuin, wat een vreselijk zwaar leven heeft dat jong toch!😁

Nog anderhalf uur lieve mensen en dan ben ik alweer 51 jaar. Kyl zal zo wel thuiskomen maar vrijwel direct naar bed gaan. Morgen begint hij weer om zeven uur vanwege BBQ morgenavond.

-Ziet u? Hij werkt echt hard hoor!-

Wel raar dat ik dit jaar ook Rem niet meer bij me heb. Verjaardagen krijgen wel iets triest naarmate je ouder wordt en je de mensen (op Kyl na dan) waar je het meeste van houdt moet missen. Maar geen gesnif en gesnotter of zo hier nu hoor, voor het eerst sinds jaren heb ik eigenlijk gewoon best wel zin om het te vieren gewoon op de dag zelf. Misschien kan ik morgenmiddag eigenlijk ook wel even een cadeautje kopen voor mezelf🤔?

Verder niets te liegen.

Behalve dan dat m’n LinkedIn connecties inmiddels al bijna zijn verdriedubbeld😳🤔🙄

27 gedachtes over “Dag met een ⭐️retje

 1. Gefeliciteerd 🙂 Cadeautje voor je zelf kopen zou geen gek idee zijn, ware het niet dat je even vast zat met je bankrekening? Ouder worden en meer mensen moeten missen op je verjaardag hoort er bij, maar je eigen verjaardag wordt wel jouw feestje ! Viert het goed zoals jij het wil, de zon krijg je erbij ! Fijne dag !! x

  Geliked door 1 persoon

 2. Zeker een kadootje voor jezelf kopen lieve Narda! En ja, het zal ook wel herinneringen meebrengen, dat doen nieuwe situaties altijd, maar er komen meestal mooie nieuwe dingen uit voor je. Een superlieve knuffel voor je verjaardag! 😘

  Geliked door 1 persoon

 3. Dus toch gewoon een dag te laat; alsnog van harte gefeliciteerd en ik hoop dat je een topdag had met een gaaf cadeautje voor jezelf, of niet, ook dan is het goed. Fijn dat je presentatie goed is gegaan, top gedaan hoor 🙂 en natuurlijk duim ik voor je dat je de baan krijgt!
  Fijne vrijdag xx

  Geliked door 1 persoon

  • Dank je wel Heleen. Ik heb een hele gezellige en ontspannen verjaardag gehad, voor het eerst sinds zes jaar. Nog niets voor mezelf gekocht. Van kyl kreeg ik een hele chique portemonnee. Als je mijn A3 nog steeds wil zien mail me dan even: Nardanl@yahoo.com
   😘

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s