Alles gaat goed

Mijn hoofd is alleen zo vol van een man dat er van bloggen niets komt op het moment.

Ik heb hem nog maar drie keer ontmoet hoor, dus behoorlijk pril nog allemaal. We appen wel heel veel, en bellen ook regelmatig. Punt is dat hij in Friesland woont, en ik in de Zaanstreek. Da’s best een stukje. Zeker met het OV. Tot nu toe hebben we in Hoorn afgesproken en vorige week in Meppel voor het familieweekend van Rem’s familie van start ging waarin we Geert (mijn schone stiefvader) gingen uitstrooien. Kylian en ik waren ook voor dat weekend uitgenodigd. Was trouwens een heel leuk, warm en bijzonder weekend. Drie onder de 16, vijf van rond 20 en vijftien volwassenen. Kyl heeft samen met Jasper nog heerlijk gekookt. Maar daarvoor zag ik Marco nog even in Meppel. Samen koffie gedronken, beetje gewandeld en samen gegeten.

De week ervoor hadden we afgesproken in Hoorn. Ik zat net voor het station aan hem te typen dat ik er al was en toen stond hij ineens al naast me. Ook twintig minuten te vroeg. Het klikte eigenlijk direct, voelde meteen zo vertrouwd dat ik hem spontaan een zoen op zijn wang gaf. Niet veel later liepen we hand in hand over het dijkje, proosten we op Tinder, en rustte zijn hand al op mijn knie. Het liep gewoon zo vanzelf. Hij is zo lief en leuk! Nou ja, door die roze bril dan hè;-)

Straks zie ik hem weer. We gaan naar Haarlem. Heb er zo’n zin in!

Met Kyl gaat het ook prima. Hij heeft de komende twee weken geen vrij en gaat hele lange dagen maken. Een groep van 15 personen van de Mercedes groep logeert in het hotel. En iedere dag komen er 50 mensen van de Mercedesgroep besloten eten. Afgelopen nacht heeft kyl ook in het hotel geslapen. Laatst ook al, toen in 1 van de top suites, maar die zal nu wel bezet zijn. Kyl is morgen jarig, maar het vieren stellen we dus uit. Hij heeft gewoon geen tijd.

Maar goed, alles loopt dus redelijk op rolletjes. Ik ga maar eens opstaan, koffiedrinken en dan lekker in bad.

Fijn weekend allemaal. Wat treffen we het met het weer, o het wordt vast zo’n fijne dag vandaag😎☀️🌞

14 gedachtes over “Alles gaat goed

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s