Blog gaat op slot, maar u blijft van harte welkom als ik u ken, of u zich kenbaar maakt

Allereerst maar even een vlag, taart, bloemen en een borrel mensen, want Kyl zijn diploma ligt eindelijk klaar!🇾🇪🎂💐🍺🍷

U heeft het vast al begrepen door de titel.
Een paar dagen na het verschijnen van dit blog haal ik mijn blog van ‘openbaar’ af. Dat ga ik doen omdat ik heb gemerkt dat meerdere mensen van de datingsite mij hier wisten te vinden. En sommige dingen wil je gewoon liever zelf vertellen, of misschien gewoon (nog) niet vertellen. En ook wil ik gewoon vrij kunnen schrijven over dat hele date gebeuren, zonder daarbij overigens de identiteit van anderen te openbaren of hen te schenden. En ik merk dat ik steeds meer en meer mijn woorden zit af te wegen. Ik voel me niet meer vrij. Niet meer spontaan. Vandaar dit besluit.
Ik hoop dat u – zodra u dit merkt bij mijn volgende blogje- toestemming zult willen vragen om mijn blog te lezen. Als u dat doet met een voor mij onbekende avatar kan het zijn dat ik niet direct toegang verleen omdat ik gewoon niet weet wie u bent. (Stuur me dan even een berichtje aub).
Een stuk of vier volgers heb ik al toegang verleend, misschien moeten zij dat weer even opnieuw doen omdat ik voor dit blog alles weer even op openbaar heb gezet.

De eerste werkweek na de griep zit is erop. Ik had eerst drie dagdiensten, en donderdag cursusdag Lean. Dat vreet wel energie hoor, zo’n dag. Zeker omdat ik me nogal dom voelde, ik was de enigste secretaresse tussen de bobo’s en de teamleiders. (Komt geheel en al vanuit mezelf, niemand deed denigrerend of zo).

Vrijdag weer een beetje orde geschept in huis. Heerlijk, dat getut thuis. Boodschapjes doen, bloempjes schikken…ik zou soms best gewoon wel altijd thuis willen zijn. Geen uren meer kwijt in het OV, beetje schrijven, lezen, beetje tuinieren, vrijwilligerswerk, me inzetten voor het een of andere nobel doel. Politiek of zo. Sportschooltje. Zou me heus niet vervelen. Maar ja, d’r mot brood op de plank komen hè? Gisteravond ook trouwens nog een extra avonddienst gewerkt omdat er een zieke was. Deed ik ook een beetje uit eigen belang hoor, want dan kan ik waarschijnlijk volgende week zondag van het rooster af.

Komende dagen twee dagdiensten en twee late diensten, maar daarna dan dus lekker drie dagen vrij. -Gaat ook eigenlijk nergens over dit blogje hé, dat bedoel ik nou!-

Met Pasen gaan Kylian en ik een paar dagen mee naar Drente. Mijn lieve schone stiefvader Geert wilde dat zijn as nabij zijn geboorteplaats wordt uitgestrooid. En mijn (nog steeds off.) schoonmoeder Lies wil graag dat wij erbij zijn. Ik heb zowaar een heus familie uitje dus!☀️
Wel fijn dat we er nog bij mogen horen.
Mis dat soms zo…ergens bij horen. -Misschien nog veel meer dan ik denk want terwijl ik dit schrijf springen de tranen gelijk uit mijn ogen-.

Tja.
Erbij horen.
Deel uitmaken van.
Dat is eigenlijk best een zegening te noemen waar veel mensen zich niet eens bewust van zijn.

Fijne zondag allemaal.
-Geniet van elkaar.-

 

 

 

 

 

 

53 gedachtes over “Blog gaat op slot, maar u blijft van harte welkom als ik u ken, of u zich kenbaar maakt

 1. Toch horr, ik ben er me ondertussen heel bewust van. Dat ergens bij horen (gezin/familie/voetbalvrienden/…) geen evidente is en best het koesteren waard. IK zou graag je blog blijven volgen als je “onderduikt”. Mag dat ? Wat moet ik daar juist voor doen ?

  Like

 2. Lastige tijd, tussen allerlei in! Je hoort in ieder geval bij je zoon en hij bij jou, bij je herinneringen hoor je ook, maar ik hoop dat je snel weer ergens meer bij hoort! Oja, bij ons hoor je ook natuurlijk! Ik kijk uit naar de volgende blog om te weten hoe ik eventueel mee kan blijven lezen. Liefs uit Zweden, Ingrid

  Like

 3. Het laatste is heel herkenbaar en logisch. Je bent niemands kind meer, dat hakt erin. Jij bent inmiddels ook niemands zus meer en binnenkort ook niemands vrouw. Genoeg reden om te janken en te beseffen dat het dus niet vanzelfsprekend is. Ik gun je een stevig (nieuw) fundament van waaruit je een fijne toekomst kan gaan bouwen. Dapper, mooi mens!

  Like

 4. Proficiat voor Kylian! Geeft een ongelofelijk gevoel van voldoening als je kind het goed doet he?

  Ik begrijp je beslissing. Een blog evolueert, net zoals een mensenleven.

  Ik merk zelf dat ik me ook regelmatig moet intomen omdat ik me realiseer dat bepaalde dingen waar ik graag over zou schrijven niet voor de oren van iedereen bestemd zijn. Wellicht zit het er voor mij ook aan te komen. Maar dan start ik, naast mijn gewone blog, een nieuwe anonieme blog.

  Het is inderdaad zo dat je de waarde van bepaalde dingen/gevoelens pas leert kennen als je ze plots moet missen. Maar ook dat kan opnieuw opgebouwd worden Narda. Geef het wat tijd…

  Geliked door 1 persoon

  • Ja, daar heb ik ook nog aan gedacht. Maar voor nu leek dit mij het beste. Later kan ik ‘m namelijk gewoon weer openbaar (laten) maken.
   Ja, tijd… ik weet het. Ik volg mijn gevoel maar gewoon. En probeer ondertussen dat gevoel maar een beetje te begrijpen.

   Geliked door 1 persoon

 5. Kan me er álles bij voorstellen, na iedereen die al uit je leven verdween dus nu ook nog je partner,en ja, je hóórt natuurlijk in je blog kringetje maar ja, dat heeft z’n beperkingen. Ik heb je ooit al een soort van geadopteerd maar ja, dat zet geen zoden aan de dijk als ik hier de deur niet uit kan om jou even in het echie aan mijn “moederlijke boezem”te drukken!
  Ach ja…. niets om te lachen dus en het minste is wel dat je vrijuit moet kunnen schrijven,

  Geliked door 1 persoon

 6. Allereerst gefeliciteerd met het diploma; knap gedaan hoor van K! Kan me voorstellen dat je trots bent. Hier ben ik ook aan het opkrabbelen van een vervelende griep, ga ik waarschijnlijk (morgen) ook te vroeg beginnen, maar het zij zo… we doen wat we kunnen nietwaar… ook ik volg gewoon mijn gevoel, zoals jij doet Narda… en dat is helemaal prima; ik blijf je uiteraard graag volgen en wens je voor nu alle wijsheid en kracht toe!

  Geliked door 1 persoon

  • Las net je blogje (kan daar nog steeds niet reageren). Beterschap hoor. En idd: je hoofd rust ook lekker uit. Ik voel me nu pas weer de oude. Nog wel akelig luchtje dus ziek goed uit hoor! 💋

   Like

 7. Gefeliciteerd! Kyl heeft z’n diploma gehad. Nu is het officieel dat hij meester in de horeca is. Wij wisten dat al véél langer (-: Ik ben blij dat je weer een beetje opgekrabbeld bent.
  Eindelijk ergens een beetje bij horen. Je hebt de laatste jaren alleen maar afscheid genomen. Vanbinnen zal aanvoelen als een lege boel. Omring je met mensen die om je geven ♥
  Ik wil je graag blijven lezen, Narda…
  Liefs

  Geliked door 1 persoon

 8. Hoi Nar,

  Allereerst wil ik je zeggen dat ik je blogs heel graag wil blijven volgen. Ook zo’n blog dat “nergens over gaat” vind ik leuk om te lezen. En Tsja voor mij heeel herkenbaar dat “ ergens bij willen horen”. Ik heb een hele lieve familie maar die hebben allemaal hun eigen gezin met kinderen en kleinkinderen. Ik heb ook een grote vriendengroep en toch ondanks dat kan ik mij soms heel eenzaam voelen. Niet omdat ik een dag alleen ben, dat vind ik prima. Meer omdat ik mijn lief en vooral leed met niemand kan delen. Ik vind het van jou ook zo knap dat je he in je blogs heel kwetsbaar opstelt. Daar kan ik nog iets van leren.

  Geliked door 1 persoon

  • Waarom begin je geen blog. Je maakt prachtige foto’s. Ik weet zeker dat er mensen graag bij je komen lezen en kijken. En als je dat anoniem doet kun je er ook af en toe je hart een beetje luchten. Denk trouwens dat er heel veel mensen eenzaam zijn. Dank je wel dat je me volgt. X

   Like

 9. Ik lees al een behoorlijke tijd bij jou .Jammer dat het zo moet ,dat je niet meer gewoon openbaar kan schrijven .Ik reageer niet heel vaak en het is al een tijdje geleden dat ik dat gedaan heb .De keuze is aan jou of je mij ook toelaat ,ik hoor het wel
  Lieve gr Elisabeth

  Geliked door 1 persoon

 10. Nou, ik snap helemaal waarom jij je blog op slot gooit hoor, zou ik in jou geval ook doen.

  Dat word een kostbaar weekend met pasen voor jou, hoop dat je ook echt het gevoel weer zult ervaren er bij te horen en er deel van uit te maken.

  Geliked door 1 persoon

 11. Dankzij jouw blog ben ik mijn familie veel meer gaan waarderen en handel daar ook naar.
  Daarnaast schrijf je gewoon heel! erg!goed/mooi! en lijk je mij een enorm lieve meid.

  xx

  Geliked door 1 persoon

 12. Ten eerste gefeliciteerd met Kyle zijn diploma.! ik lees je blog altijd graag je schrijft het zo uit je hart en je gevoelens zijn soms zo herkenbaar. Dus blijf graag je blogs lezen . Je doet het zo goed blijf gewoon bij jezelf . snel weer eens een wijntje doen ? xxx

  Geliked door 1 persoon

 13. Dat snap ik helemaal: blog op slot! Hoewel ik ook wel weer stiekem blij ben dat ik nog gewoon lekker mee mag lezen! 🙂
  Fijn dat je met Pasen nog naar je (bijna ex) schoonmoeder gaat! Koesteren dit… Xx

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s