Beetje lucht erin

Zo.

Laten we het eens over een andere boeg gooien. Alleen maar ellende, daar schieten we ook niets mee op. Nou ja, natuurlijk is het wel heel belangrijk voor me, maar je moet jezelf er natuurlijk niet in gaan verliezen.

Dus weer even afstand nemen.

Ik geloof dat als je af en toe een zetje krijgt (zeg maar Zet door het lezen van het manuscript) de verwerking vanzelf in je onderbewuste verder gaat, ook al houd je je er niet bewust mee bezig. Je zou gek worden als je er de hele tijd mee bezig zou zijn.

Vandaag een lekker dagje gehad.

Rem moest voor de eerste keer les geven en dat is hartstikke goed gegaan. Hij ging rechtstreeks door naar B. Het is geloof ik dik aan tussen die twee. Ik vind het eigenlijk wel heel erg fijn dat ik veel alleen thuis ben. Geen stress.

Hoewel ik het echt jammer vind dat ik lls niet meer zie, gaat het verder best goed met me. Wat ik vanmorgen vertelde is natuurlijk al heel erg oud nieuws voor mijzelf, ik heb dat allemaal allang verwerkt en zo. Dus geen medelijden met mij of zo hoor, ik ben nog steeds dezelfde nuchtere en doorgaans opgewekte vrouw.

Januari en februari zijn altijd van die maanden dat ik ineens gezond wil doen en zo. Kent u dat?

Ik heb twee weken terug dus mijn roeimachine maar weer voor de dag gehaald. Iedere dag roei ik een kwartiertje en daarna doe ik nog een beginners work-out, train ik mijn buikspieren en heb ik mezelf op een eiwitrijk/koolhydraatarm dieet gezet. Nog vijf dagen to go voor ons werkjubileum donderdag.

Met de drooglegging gaat het trouwens ook goed. Vorige week wel twee wijntjes gedronken in het restaurant bij Kyl maar dat heerlijke eten vroeg er ook gewoon om!

Verder mis ik het eigenlijk niet eens. Slapen gaat ietsje beter nu maar niet veel.

Wel, ik hoop dat ik na mijn vorige twee blogjes nu weer een beetje lucht aan mijn blog heb kunnen geven. Verwijderen wil ik ze niet.

Het maakt gewoon allemaal deel uit van mijn verleden, en dat heeft me gevormd tot wie ik nu ben.

En volgens mijzelf ben ik best oké;-)

Advertenties

19 gedachtes over “Beetje lucht erin

  1. Best oké? Door Iets meer waardering voor jezelf word je echt niet arrogant. Ook je minder leuke blogs mogen er zijn. Ik reageer niet altijd, maar vind het fijn om ze te lezen. Juist omdat er veel herkenning inzit en ik je manier van schrijven fijn vind! Liefs

    Liked by 1 persoon

  2. Met je laatste zin ben ik het helemaal eens, maar natuurlijk verwijder je geen logjes, waarom? Ze hebben een functie voor je en daar is niets mis mee.
    Je krijgt toch altijd de lezers over de vloer die bij je passen, de rest blijft vanzelf weg.;-)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s