Beaunino gaat fictief!

Ik denk er al een tijdje over na om de berichten op dit blog alleen zichtbaar te maken voor de mensen die mij (willen) volgen per email of wordpress zodat ik weet wie er komen lezen. (Ik moet nog even uitzoeken hoe ik dit precies moet doen, als het al mogelijk is met dit gratis wordpress blogje).

Omdat ik mijn verhalen en gedichtjes wèl graag openbaar wil houden, èn omdat ik ze graag een eigen plekje wil geven heb ik voor mijn verzinsels een apart blog aangemaakt:
Beaunino fictief!

Deze fictieve verhalen zal ik voorlopig evengoed ook hier plaatsen, dus het is niet nodig Beaunino fictief! ook nog eens apart te gaan volgen hoor.
Maar indien u mijn verhalen wel graag volgt en mijn dagelijkse beslommeringen u eigenlijk verder een beetje koud laten is het misschien een idee om het fictieve blog te gaan volgen in plaats van mijn persoonlijk blog.
U ziet maar hoor.

Ik vind het sowieso erg leuk als u even op mijn nieuwe blog komt kijken. Het uiterlijk van mijn nieuwe blog is net zoals dit blog weer behoorlijk fantasieloos maar dat interesseert me gewoon niet zo, als het maar werkt en overzichtelijk is, dus daarover hoor ik graag uw mening.

Fijne zondag!

Advertenties

31 gedachtes over “Beaunino gaat fictief!

 1. Oeps…werk aan de winkel? Ik ga zo even kijken maar als ik het goed begrijp blijft hier dus alles bij het oude ( hoop ik) want ik lees liever je echte verhalen , daar kan geen fictie tegenop! ( Dat had je vast al een beetje gedacht) 😉

  Liked by 1 persoon

 2. Noem dat maar eenvoudig zeg 🙂 Ziet er prachtig uit Narda. En ik kan me helemaal voorstellen dat je op een gegeven moment behoefte hebt om te weten wie jou hele persoonlijke blogs lezen en of je gelijk hebt!!
  Maar als je hier ook je verhaaltjes blijft publiceren, blijf ik liever hier lezen, omdat ik jou persoonlijke verhalen net zo waardevol vind.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik zou niet weten hoe dat zou moeten. Persoonlijk maak het mij niet uit om te weten wie mijn persoonlijke blogs leest. Maar iedereen is anders wat dat betreft. Ik vind het plaatsen van een blog achter een ww best vervelend en meestal haak ik dan wel af. Maar ieder maakt zijn of haar eigen keuze dus.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s