Een zaterdag, de onze

Wat zijn het nog heerlijke dagen om buiten te zijn. Rem is alweer druk in de weer geweest in de tuin. Met buurman P. gaat het nog steeds niet zo goed na zijn operatie, dus heeft Rem voor hem ook gelijk de Hedera even gesnoeid. 

Met Geert, mijn stiefschoonvader gaat het ook niet zo goed. Hij is afgelopen week opgenomen en zal binnenkort worden overgeplaatst naar een verpleeghuis. Het kan gewoon niet meer thuis, hij heeft gewoon teveel zorg nodig. Het is zo triest, maar ik heb ook enorm respect voor mijn schoonmoeder Lies die het tot nu toe zo ontzettend knap allemaal toch maar gefixt heeft om hem heel veel langer dan ‘men’ verantwoordelijk vond thuis te kunnen laten wonen. 3 september reed ze nog gewoon van Bussum naar hier om Rem zijn vijftigste verjaardag te vieren.    

Ze hadden het ontzettend naar hun zin gehad, en vlak voor vertrek zei Geert nog tegen me in de keuken: ‘I luf you!’ voor hij mij een dikke zoen gaf. Het is zo’n charmeur, en zo’n flamboyante en zeer ontwikkelde man. Wat is dementie toch een vreselijke ziekte (ook).  

Rem is woensdagavond alleen bij hem langs geweest en straks om vier uur gaan we dus even samen. 

Eigenlijk had ik vandaag ook grote plannen voor de tuin maar door ons spontane plan om vanavond Lies mee uit eten te nemen is daar nog niets van gekomen want ik verloor natuurlijk weer alle benul van tijd in alle websites, reviews, en menukaarten van restaurants in Bussum en omgeving. 

Boodschappen hoef ik ook al niet te doen want Rem moet toch naar de Beku, dus dat doet hij dan even in een moeite door. 
Rest mij dus alleen badderen, aankleden, optutten en nagels lakken;-)

Fijn weekend!

Advertenties

14 gedachtes over “Een zaterdag, de onze

 1. Wat lief dat jullie met haar gaan eten , ook dát is voor elkaar zorgen . . ze zal in een flink gat vallen nu haar zorgtaak een stuk minder zal worden.
  Maar natuurlijk zal ze óók in het verzorgingshuis nog veel tijd met hem willen doorbrengen.

  Liked by 1 persoon

 2. Dat verliezen in websites dan, ja zeer herkenbaar, hahaha daarom drop ik nu ook blogs om dan eigenlijk alweer weg te zijn, jij bent de laatste voor nu, ik ga ook weer wat doen, en wie weet even de fiets op, gezien de zon alweer schijnt hier 😀

  Fijne zondag!

  X

  Liked by 1 persoon

 3. Ik zie en voel het iedere week als ik de wereld van mijn lieve vriendin in stap, meer dan een rotziekte en daarom om zo belangrijk om lieve mensen, zoals jullie, om je heen te hebben. Mooi om te lezen dat jullie het gezellig hebben gehad :-)! Wens je een hele goede week toe!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s