Beginner voor gevorderden

Het schrijven wil weer even niet zo, ondanks dat er best wel dingen zijn gebeurd waar ik een heel blog mee zou kunnen vullen. Afgelopen weekend gezellig geborreld met neef Johan, nicht Cindy en Eric.

Ik ben intussen ook alweer bij de Praktijkondersteuner GGZ geweest, bij de bedrijfsarts. 

Dat doet me beiden goed en helpt me echt. Ik ben er echter nog niet, hoe graag ik dat ook zou willen soms. 

Ik zit dus nog steeds niet in de frontoffice omdat ik daar teveel prikkels krijg maar houd me bezig met herorganiseren van het voorraden beheer (Lean)van de kantoorartikelen en volgende week ga ik beginnen aan het decemberrooster, een hele / leuke uitdaging om de feestdagen weer voor al mijn negen collega’s zo prettig mogelijk in te roosteren. 
Neef is dinsdag negentien geworden. Hij wil het niet vieren dit jaar, maar binnenkort ga ik naar 230 km verderop om hem weer eens even lekker te knuffelen. -Is ‘ie dol op, die knuffels van zijn tantetje#not. 

Kyl mag dan rijden, is ‘ie dol op#heus. Valt alleen een beetje lastig te plannen want ons workaholicje is momenteel erg druk met de catering in Vinkenveen, het hotel in Amsterdam, zijn ondernemingsplan op school, en zijn Australië plannen voor de eerste maanden van 2017.
Bij mij schiet het leren nog niet zo op. Inmiddels heb ik de inlogcodes en zo wel. Vandaag ga ik er echt, echt, echt mee aan de slag. 

Ben trouwens ook begonnen met een cursus Spaans voor beginners. Kwam laatst nog een oud schriftje van mijn moeder tegen uit de periode dat ik net als haar ook Spaans wilde leren. Cursus is gratis, het kost me maar een paar minuutjes per dag. 
Blogs herschrijven in Scrivener schiet eigenlijk ook niet zo op om eerlijk te zijn, dus daar ga ik vandaag ook even een half uurtje mee aan de gang. 
Af en toe kan ik ook zo boos op mezelf worden om dat lakse gedoe. Ben ik notabene bijna vijftig, en nóg heb ik moeite om af te maken waar ik aan begonnen ben. 

Waarom in godsnaam? 

Heeft u dat nou ook weleens? 

27 gedachtes over “Beginner voor gevorderden

 1. Ik vind het al heel dapper van je dat je überhaupt zoveel voornemens hebt. Ben je daar wel klaar voor?
  Als ik me iets voorneem, kies ik iets wat kleinschalig is en behapbaar. Een half uurtje hier en een uurtje daar. Dat lukt me dan ook. Ik ken mijn grenzen behoorlijk goed.

  Geliked door 1 persoon

 2. Gun jezelf een klein beetje respijt, komt helemaal goed.
  Wij zijn ook geweldig om aan iets te beginnen, lekker op een regendag, om een jaar later te beseffen dat het afgemaakt moet worden 😀😀
  En die cursus Spaans, zeker doen! Zus is er 2 jaar geleden aan begonnen en vindt het heerlijk!
  Liefs!

  Geliked door 1 persoon

 3. Albert Mol zei ooit: “Ik wil te veel, te snel en in te korte tijd.”
  Blijkbaar zit de mensch zo in elkaar…
  Je mag best een beetje lief zijn voor jezelf, Nar ♥
  Dikke kus

  Like

 4. Dat is niet zo gek na alles wat er gebeurt is hoor…op een gegeven moment moet je echt door dat rouwproces heen.Daarom was ik ook even gekapt met alles maar ben er ook nog niet hoor, merk dat ik zelfs van blogs lezen doodmoe kan worden, dus vind het al heel knap dat er bij jou nog iets uitkomt Xxx

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s