Even vanuit mijn lappenmandje

Ik ben gister opgenomen in het ziekenhuis. Niet schrikken hoor, het is niets ernstigs. Ik heb een ontsteking in mijn darm. Het heet diverticulitis of zo.
Morgen mag ik hoogstwaarschijnlijk weer lekker naar huis. Tenminste, als mijn temp en ontstekingswaarden niet omhoog zijn gegaan.
Vandaar dus even tijdelijk geen reacties.
Veel liefs allemaal.

Advertenties

18 gedachtes over “Even vanuit mijn lappenmandje

 1. Oh meid toch! Hoe kom je daar nou aan? Of nou ja, zoals ze altijd zeggen, hoe kom je er van af! Ik hoop dat het niet al te ernstig is en dat je morgen weer fijn naar huis mag. Take care. X

  Like

 2. Ik schrok me te pletter toen ik het las… hoe erg moet jij dan wel niet geschrokken zijn! Ik hoop van harte dat je morgen weer naar huis mag. En dan op je gemakje aansterken en genezen.
  Beterschap!
  Liefs en een pakkerd,
  Kakel xxx

  Like

 3. Narda, sterkte en beterschap. Misschien heb je een beetje roofbouw gepleegd? Je bent zoveel met anderen bezig – wat heel goed en lief en belangrijk is – maar denk je af en toe ook wel een beetje (?) aan jezelf? Eerst helemaal opknappen en dan moet je maar zien of je direct weer achter de computer kruipt. Doe het maar een tijdje rustig aan!

  Like

 4. Potdorie, dat is héél vervelend voor je en ik hoop dat je weer snel opknapt. Fijn dat je het even liet weten maar verder is bloggen natuurlijk miner belangrijk dan jouw gezondheid…héél veel beterschap!

  Like

 5. O, bah zeg!!! Hoop dat je ondertussen weer lekker thuis in je eigen bed ligt, want dat zou alleen maar een goed teken zijn. En rustig aan hoor, ook thuis, laat andere nu maar eens voor jou zorgen, Beterschap.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s