Beste dief,

Zoals ik je al eerder op mijn fb heb laten weten gaan we binnenkort op vakantie. Ik zal het uiteraard zeer op prijs stellen als je ons huisje overslaat, maar in geval je je niet zult kunnen beheersen zou je je dan vooral op onze PC willen richten? Ja, ik weet het, het duurt even een half uurtje voor hij is opgestart en de verbinding met UPC komt vaker niet dan wel tot stand, maar op de zwarte markt zal hij je vast nog wel wat opleveren.

Sieraden hoef je trouwens niet naar op zoek, ik ga namelijk graag zelf als kerstboom door het leven.
De TV blijft een beetje lastig instellen, maar misschien ben jij daar handiger in als wij?

Verder ligt onze cd collectie in de kisttafel. Moet je wel ff sopje maken want er is laatst weer een beker chocomelk omgevallen en om heel eerlijk te zijn heb ik de schade nog niet durven bekijken.
Als je er toch bent, wees een schat en geef de katten een dikke knuffel van me wil je?

In het legkasten liggen trouwens vast een paar kakelverse eitjes (check dan gelijk even of de kippen nog vers water hebben) schroom niet om een paar
eitjes te bakken hoor, koekenpan vind je in het linkerkeukenkastje.
Misschien daarna nog even tijd om de uitgebloeide roosjes even weg te knippen? Tot na het eerste vijfblad, maar dat weet je vast!

Alvast heel erg bedankt dief. Ga je zelf ook nog weg?
In dat geval veel plezier dan vast, en vergeet niet:
Armoede is a State of Mind!

P.s. Laat je nog even op voorhand weten wat je mee gaat nemen? Kan ik vast de bonnen bij elkaar zoeken voor de verzekering.

Vriendelijke groet, Narda