Sneller thuis…

Sneller thuis dan we dachten. We dachten namelijk morgen pas thuis te komen. En dat was nogal verkeerd gedacht. Hoe stom kun je zijn?!?!! En zeker als je al een keer dezelfde vergissing hebt gemaakt in Perth.Zat ik lekker visje te eten in de haven van Fremantle op het moment dat mijn vliegtuig opsteeg….

Vanmorgen werden we nogal abrupt gewekt. “kommen, kommen, bus ….warten” En ik maar: “Nein, nein, Morgen nach hause!!” -met mijn armen op vleugelhoogte- tot Rem de tickets nog maar eens tevoorschijn haalde: K####T!!! En dit is zo NOT REM! ( ik vertrouw hem daarom pok blindelings). Hoe snel kan je pakken!? Binnen twee minuten waren we klaar. Echt op het nippertje bij de bus. Mensen zaten al drie kwartier op ons te wachten, boos maar uiteindelijk konden ze er na onze 1000 maal excuses wel om lachen gelukkig.
En daar zit je dan, zonder ontbijt achter de kiezen, stinkend in je van het zeezout uitgeslagen korte broekie met een kater van hier tot Jericho met twee linkerschoenen, de zwembroek van Rem en de duikbril van Kyl in je handbagage…

Niet eens afscheid genomen van Hans- met- glazen-oog, schele Susanne, André- zonder-vingers, Rambo de lilliputter, en de rest… (Wat zal Hans trouwens lachen als hij navraag doet bij de receptie. We verstonden elkaar voor geen meter, maar humor is universeel;-)) ja, Rem en ik hebben er talent voor om altijd de meest vreemde types aan te trekken….
En de jongens hadden voor vandaag nog van alles afgesproken… Da’s wel sneu…

Ergens boven Duitsland – schrik!-kom je ) er dan achter dat je portemonnee nog in het verste hoekje van de kluis moet liggen…
(Remco dan, en dit is So Not Rem too, daarom had ik er weer blindelings op vertrouwd dat hij de kluis zou leeghalen en minstens drie keer zou checken of hij alles had…)

…. En dat je vanavond een à la carte restaurant hebt besproken….

…..En vanmiddag een rugmassage…

Maar kom op: We zijn
alle vier gezond en wel weer thuis, beestjes zijn happy- de -peppie, alles staat er nog , en de roosjes keurig gesnoeid;-)

Het was een toffe vakantie. Erg hoog hi- di- hi gehalte, maar dat weet je van tevoren#niet zeuren!
Alleen het einde hè!?
Ach, afscheid nemen is toch niet zo mijn ding.

Als Rem alleen nou maar eens uit zijn hoekje wilde komen….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s